Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

17 mrt. Uv-ledlamp om het uitharden van uv-lijm, glas lijm te versnellen en/of te verbeteren.
0 1603
Uv-lampen om glaslijm, uv-lijm sneller te doen uitharden.Hoe kun je glaslijm, uv-lijm het best en het snelst doen uitharden?Gaslijm, uv-lijm uitharden doe je met uv-licht, dat kan zonlichtg zijn. Maar soms is er te weinig sterk zonlicht, bijv. in..
11 dec. Rvs en aluminium lijmen
0 1022
Het lijmen van rvs en aluminium,Aluminium en rvs kunt het best en stevigst lijmen met de de 2 componenten lijm MMA, deze lijm heeft geen extra voorbereing nodig om aluminium en rvs te lijmen. De lijm lijmt snel en kan zeer goed tegen wisselende tem..
05 feb. Gietijzer snel en vakkundig repareren/lijmen
R 0 1399
Gietijzer kun je gemakkelijk en snel repareren.Hoe moet of kun je gietijzer het best repareren of lijmen?  1* Zorg dat de te lijmen delen vet en stof vrij zijn.  2* Gebruik kneedbaar staal en nooit dunne industrielijm en ook geen dikke.  3* Kneed h..
20 jun. Glas lijmen,  rvs op glas lijmen, kristal lijmen, plexiglas lijmen doe je nooit met secondelijm, maar helder, onzichtbaar en als een fluitje van een cent met MR uv-lijm.
0 1664
Glas, plexiglas of kristal lijmen met secondelijm is niet ideaal, dat kan ook gemakkelijker, snel, onzichtbaar en altijd glashelder met MR Uv-lijm.Waarom geen glas  of kristal lijmen met industrielijm/secondelijm?Glas lijmen met secondelijm is ge..
15 feb. Gietijzer lijmen, staal en aluminium repareren en naden en kieren dichten.
R 0 4046
Metaal en Aluminium snel repareren en/of dicht makem.Met kneedbaar staal of kneedbaar aluminium kun je gaten en naden dichten in staal of aluminium. Eers goed schuren en ontvetten en vervolgens het kneedbaar staal of kneedbaar aluminium aanbrengen...
11 apr. Porselein, aardewerk en keramiek lijmen.
0 10236
Gebroken aardewerk, keramiek, porselein, rubber en schoenzolen lijmen.Aardewerk, porselein en schoenzolen kan men meestal het best met de  MR Industrielijm dun doen.Echter is het aardewerk poreus of zit er wat ruimte tussen de delen, gebruik dan ..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 8
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.