Menu
Winkelwagen

Gaten en naden in aluminium, staal en andere materialen dichten maar ook lijmen van metalen , ook aluminium en rvs.

Kneedbaar staal en aluminium, lijmen, vullen naden en kieren op en lijmen, Kneedbaar Staal/Aluminium is geschikt voor de meeste harde kunststoffen en hout.

Vloeibaar staal lijmt, dicht lekkages in leidingen repareert gietijzer en giet aluminium en is ook geschikt voor de meeste harde kunststoffen en  voor hout.

Model: MR Vloeibaar Staal met Kndeedbaar Staal
Vloeibaar Staal 30 ml met Kneedbaar Staal 56 gram MR VLOEIBAAR STAAL, Metaalllijm, 30 MLGIETIJZER, REPAREREN, GIETIJZER LIJMEN, GATEN IN METAAL, GIETIJZER, HOUT, KUNSTSTOF DICHTEN, METAAL  LIJMENVloeibaar staal lijmt, dicht af en egaliseertVloeibaar staal is een 2 componenten epo..
€26,50
Excl. BTW:€21,90
Model: MR HOTFIX 85 GRAM
HotFix 85 gram reparatiepastaDeze gebruiksvriendelijke, veelzijdige reparatiepasta is geschikt voor voorwerpen die zeer heet kunnen worden.HotFix repareert lekken in uitlaten, uitlaatspruitstukken, katalysatoren en kapotte delen van kachels, ovens, barbecues, tosti-ijzers, fonduesets etc. ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Model: Vloeibaar staal
MR VLOEIBAAR STAAL, Metaallijm, 30 ML ( kleur zwart )Lijmen van metalen, GIETIJZER, REPAREREN, GIETIJZER LIJMEN, gepoedercoat metaal lijmen, verzinkt metaal lijmen, gegalvaniseerd metaal lijmen , rvs lijmen, HOUT, KUNSTSTOF DICHTEN, METAAL  LIJMENVloeibaar staal lijmt metalen en kunstoffen, ..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Model: Kneedbaar aluminium
MR KNEEDBAAR ALUMINIUM 115 GRAM, een kneedbare epoxy gevuld met miniscule aluminium deeltjes, voor het vullen van  gaten en naden in en het lijmen van aluminium. GIET ALUMINIUM LIJMEN, GATEN IN ALUMINIUM EN ANDERE METALEN WEG WERKEN, LEKKAGES VERHELPEN, NADEN IN ALUMINIUM EN ANDERE METALEN DICHT..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Model: Kneedbaar aluminium
KNEEDBAAR ALUMINIUM 56 GRAM KNEEDBAAR ALUMINIUM IS IDEAAL VOOR HET REPAREREN, AFDICHTEN, LIJMEN EN OPVULLEN VAN ALUMIUM EN GIETALUMINIUM Waar gebruik je kneedbaar aluminium voor?Kneedbaar Aluminium van MR is gemakkelijk en snel te verwerken en ideaal  voor het lijmen, repareren, ..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Model: Kneedbaar staal
  Kneedbaar metaal/staal 115 gram, voor het snel en sterk lijmen van metaal en opvullen van gaten, naden en kieren in metaal en het repareren van lekkages in leidingenWordt ook gebruikt voor het snel lijmen van metaal, harde kunstoffen, hout keramiek en aardewerk ook voor vochtige plekke..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
KNEEDBAAR STAAL 56 gram, gietijzer lijmen/repareren en gaten en naden dichten en het lijmen van metalen, werkt ook in vochtige ruimtws.
Populair
Model: Kneedbaar staal
  KNEEDBAAR METAAL 56 GRAMGIETIJZER EN  ANDERE METALEN SNEL LIJMEN, GATEN IN METAAL LIJMEN, OOK ONDER WATER EN DICHTEN VAN NADEN EN KIEREN.kNEEDBAAR METAAL/STAAL is super gemakkelijk te verwerken , en ideaal is voor het lijmen en afdichten van alle staals..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.