Menu
Winkelwagen

Handige hulpmiddelen

Model: MR super ontvetter
Ontvetter voor Industrielijm 25 ml, haalt vuil en vet snel van de te lijmen delen. Voor het lijmen de te lijmen delen vetvrij en goed schoonmaken is erg belangrijk voor een goed lijm resultaat. Na het gebruik van de ontvetter de delen goed drog wrijven met een doekje.Gebruiksaanwijzing ..
€6,25
Excl. BTW:€5,17
Model: Glaslijm en glaslijmverwijderaar
.Uv-lijm, glaslijm 10 gram met 10 ml glas- en krstallijm verwijderaarHet is gemakkelijk om met MR Glaslijmverwijderaar de oude en gemorste lijm gemakkelijk en zorgvuldig te verwijderen.Met de MR Glaslijmverwijderaar verwijdert u moeiteloos oude en gemorste lijm. ..
€27,45
Excl. BTW:€22,69
Model: Lijm verwijderset
Setje van 2 lijmverwijderaars, voor Industrielijm 20 g ( ook secondelijm ) en voor Uv-lijm, Glaslijm 10 gGebruiksaanwijzing lijmverwijderaar Industrielijm en Secondelijm: Als er lijm geknoeid is op harde materialen, kunt u de lijmresten dagen erna nog verwijderen met de MR Lijmverwijderaar...
€19,25
Excl. BTW:€15,91
Model: MR Activator voor Industrielijm
Activator voor Industrielijm spuitbus 200 mlDe MR Activator industrielijm is perfect voor het snel uitharden van industrielijm/secondelijm.Deze lijm maakt het mogelijk om industrielijm en secondelijm tot wel 10x sneller te laten uitharden.Wat kun je met deze activator ?Je kunt het ge..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Model: DOSEERPISTOOL VOOR 2 COMPONENTENLIJN PATRONEN VAN 50 ML
Doseerpistool voor 2 componentenlijm 50ml 1:1Een sterk hoogwaardig dubbelloops lijmpistool om snel en nauwkeurig te doseren.Dit product is alleen geschikt voor het verwerken van 50ml cartridges/patronen. Geschikt voor producten bestaande uit 2 componenten.Ideaal te combineren met onz..
€24,75
Excl. BTW:€20,45
Model: Epoxylijm verwijderaar
Epoxylijm verwijderaar 100 mlDit product helpt moeiteloos met het snel verwijderen van EPOXYLIJM. Het maakt niet uit of het uitgehard is of niet, het oplossen van de epoxylijm gaat eenvoudig en snel.Wat doet MR Epoxylijm verwijderaar?Het is een zeer krachtig biologisch oplosmiddel, dat ..
€19,50
Excl. BTW:€16,12
Model: MR Ontvetter 100 ml
MR ONTVETTER 100 ML, om de te lijmen delen goed schoon te maken.  OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DE TE LIJMEN DELEN GOED SCHOON EN VETVRIJ ZIJN , ZODAT ZE BETER HECHTEN.Wat doet de ontvetter?Om een goede lijmverbinding te krijgen is het absoluut nodig om de te lijmen oppervlaktes erg goed ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Model: FILLER, VULSTOF 50 ML
Mr Filler vulstof 50 ml (80 gram)Mr Filler is een vulmiddel om samen met de Mr Industrielijm gaten en naden op te vullen en de lijmnaad te versterken.De filler is een vulstof voor het snel vullen van kieren, gaten en naden in lijmverbindingen. En tevens ook voor het versterken van de lijmver..
€14,50
Excl. BTW:€11,98
Model: MIXERTIPS, MENGBUISJE
MIXERTIPS, mengbuisjes voor de JUISTE MENGVERHOUDING VAN VLOEIBAAR STAAL en de EPOXYLIJM INDUSTRIE( 3 stuks )MET DEZE MIXERTIPS, MENGBUISJES, WORDT HET VLOEIBAAR STAAL EN DE EPOXYLIJM INDUSTRIE IN DE JUISTE VERHOUDING GEMENGD, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS. Hoe werkt deze mixert..
€3,10
Excl. BTW:€2,56
Model: Lijmverwijderaar
MR Lijmverwijderaar voor secondelijm en industrielijm 10 ml. Lijmverwijderaar verwijdert snel en grondig alle secondelijmen en industrielijmen.Verwijdert geen 2 componenten en uv-lijm, daar hebben we  andere producten  voorWaar gebruik je de lijmverwijderaar voor? De Ljmverwijderaar is ges..
€8,25
Excl. BTW:€6,82
Model: MR GLaslijmverwijderaar
MR Glaslijm en kristallijmverwijderaar 10 MLGlaslijm was altijd erg moeilijk te verwijderen, maar onze speciale glaslijm/kristallijm verwijderaar verwijdert snel glaslijm, uv-lijm en kristallijmVerwijdert geen 2 componenten lijm.Wat kun je met de glaslijm verwijderaar? De  Glas Ljmverwi..
€12,90
Excl. BTW:€10,66
Model: Ontvetter
ONTVETTER VOOR INDUSTRIELIJM 50 ML, haalt vuil en vet snel van de te lijmen delen.VOOR HET LIJMEN DE TE LIJMEN DELEN VETVRIJ EN GOED SCHOON TE MAKEN IS ERG BELANRIJK. Wat doet de ontvetter?Om een goede lijmverbinding te krijgen is het absoluut nodig om de te lijmen oppervlaktes erg g..
€9,25
Excl. BTW:€7,64
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.